4CR 5200 Alvázvédő – bitumenes, fekete, 1 liter

3 600 Ft bruttó

Karosszériavédelem különböző járművek alvázkezeléséhez, jó zajcsillapító hatással.

A 4CR 5200 Bitumenes alvázvédő egy bitumen bázisú kőfelverődésvédő bevonat korrozióvédelemmel és zajcsillapító hatással. Miután a termék teljesen átszáradt egy tartós védelem képződik a felületen. Használható személygépkocsik, teherautók alvázainak védelmére. A termék kiváló védelmet biztosít a különböző éghajlati viszonyok és a felverődőkavicsok ellen.

  • felhordás közben nem képződik fújási köd -tartós védelem
  • zajcsillapító hatású
  • függőleges felületeken nem folyik meg

Többet szeretnél tudni? nézd meg kapcsolódó videónkat a termékről!

Készleten

Cikkszám: 4CR 5200.1000 Kategória:

Termékleírás

A 4CR Bitumenes alvázvédő felhasználható személygépkocsik, teherautók alvázainak, kerékdobjainak, alsó elemeinek korrozióvédelmére.

A következő területeken használható:

  • Személygépkocsi fényezés
  • Buszok fényezése
  • Utánfutók fényezése
  • Karosszéria műhelyekben

Használat

Használat előtt fel kell rázni. A kezelendő felület legyen tiszta, száraz por és zsírmentes. Az 5200 Bitumenes alvázvédő felvihető air-line felsőtartályos szórópisztollyal 3-6 Bar nyomással. Optimális szórási távolság 30 cm. A felhasználástól függően hígítható oldószerrel. Az alvázvédőt a kívánt rétegvastagság eléréséig kell fújni. Ha vastagabb rétegre van szükség, szárítsuk meg a köztes rétegeket. A termék ködmentesen szórható és nem folyik meg a felületen. A szenyezett felületek és a fújáshoz használt készülékek könnyen tisztíthatóak hígítóval, ha a termék még nem száradt meg.

Tapadás

Általánosságban elmondható, hogy ez a típusú UBS sokfajta felületre tapad (mindenéle alapozás nélkül). Fontos, hogy a felület tiszta, száraz, por és zsírmentes legyen. Mindig ajánlott tapadástesztet végezni a bevonni kívánt felületen.

További információk

Kiszerelés

1 liter